Воскресенье, 19-Мая-2024, 04:48

Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта

Форма входа

Главная » 2011 » Январь » 12 » ПРОЕКТ ПОСТАНОВИ "Про затвердження Порядку визначення оціночної вартості нерухомості та об'єктів незавершеного будівництва, що продаються"
15:35
ПРОЕКТ ПОСТАНОВИ "Про затвердження Порядку визначення оціночної вартості нерухомості та об'єктів незавершеного будівництва, що продаються"

З метою забезпечення реалізації Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року № 2755 та Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року № 2756 Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Затвердити Порядок визначення оціночної вартості нерухомості та об'єктів незавершеного будівництва, що продаються (обмінюються) (додається).

2. Фонду державного майна України:

у шестимісячний строк забезпечити розробку та затвердження нормативно-правових актів з метою методичного врегулювання розрахунку оціночної вартості об'єктів нерухомого майна, здійснити заходи із створення та супроводження програмного продукту;

здійснити організаційні заходи по створенню державного підприємства "Центр оцінки нерухомості";

за погодженням з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, Міністерством фінансів України та Державною казначейською службою України визначити розмір, порядок сплати та використання коштів за отримання довідки про оціночну вартість об'єкта нерухомого майна та тарифів за складання паспорту-сертифікату.

3. Міністерству фінансів забезпечити фінансування робіт по організації та впровадженню даного Порядку за рахунок загального фонду Державного бюджету, збільшивши відповідні бюджетні призначення для Фонду державного майна під час внесення змін до бюджету на 2011 рік.

4. Під керівництвом Фонду державного майна України утворити міжвідомчу робочу групу з представників Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства фінансів України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Державного агентства земельних ресурсів України, Міністерства інфраструктури України, Державної податкової служби України, Державної служби статистики України для розробки заходів по запровадженню Порядку з можливим залученням міжнародної технічної допомоги та інших джерел їх фінансування.

Встановити, що здійснення розрахунків та видача довідок про оціночну вартість об'єкта нерухомого майна за процедурою визначеною цим Порядком запроваджується одночасно із запровадженням здійснення державної реєстрації прав на нерухоме майно в порядку визначеному Законом України від 11.02.2010 № 1878-VI "Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень" та інших законодавчих актів України" з 1 січня 2012 року.

ОБСУДИТЬ>>>>
Просмотров: 1026 | Добавил: defaultNick | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 37
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz